POZIV ZA IZLAGANJE  na 2. Sajmu lokalnih proizvođača hrane “NAŠE JE DOMAĆE”

22.04.2024.

Turistička zajednica Općine Garčin i Općina Garčin organiziraju 2. Sajam lokalnih proizvođača hrane „NAŠE JE DOMAĆE“, koji će se održati u subotu, 18. svibnja 2024. u prostoru novootvorene „ZELENE TRŽNICE GARČIN“ u Garčinu, na adresi Kralja Tomislava 52. Za izlaganje na štandovima pozivaju se zainteresirani proizvođači hrane s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, te obrtnici i udruge koji se bave proizvodnjom i preradom vlastitih uzgojenih namirnica s područja Općine Garčin i susjednih općina.

Cilj sajma je prezentirati i ponuditi zainteresiranoj javnosti domaći proizvod, zdravu namirnicu, uzgojenu na prirodan i ekološki prihvatljiv način, održiv po pitanju kontinuiteta proizvodnje i zaštite radnih mjesta, upotrebnih kvalitetnih vrijednosti, razmjeran odnosu kvalitete i cijene za svakog kupca, koji će s ovog ili sljedećih sajmova, odnosno „ZELENE TRŽNICE GARČIN“ biti predstavljen na obostrano zadovoljstvo.

Sudjelovati mogu zainteresirani proizvođači s područja Općine Garčin i okolnih općina. Sajam će biti prodajno-izložbenog karaktera.

Program:

8.00 h – otvorenje Sajma

9.00 h – svečano otvorenje „ZELENE TRŽNICE GARČIN“

10.00 h – medijsko predstavljanje izlagača

12.00 h – podjela zahvalnica za sudjelovanje izlagačima Sajma

Zainteresirani izlagači na 2. Sajmu lokalnih proizvođača hrane „NAŠE JE DOMAĆE“ moći će koristiti postojeće štandove za prodaju na tržnici, te dodatne stolove za izlaganje sa suncobranima. Sudjelovanje na Sajmu se ne naplaćuje, a organizatori osiguravaju medijsku promociju i oglašavanje prije i za vrijeme održavanja Sajma.

Ulaz za posjetitelje na sajam je slobodan.       

Sajam odvija se u sklopu  obilježavanja datuma 22.05. – Međunarodni dan bioraznolikosti i Dan zaštite prirode u Republici Hrvatskoj, zbog čega će prvih 20 posjetitelja Sajma biti nagrađeni prigodnim poklonima.

Radi osiguranja prostora, molimo sve zainteresirane za izlaganje na Sajmu da se prijave putem obrasca Prijavnice do 13. svibnja 2024. godine na:

e-mail: info@tzogarcin.hr

Možda će vas još zanimati…

POZIV ZA IZLAGANJE  na 2. Sajmu lokalnih proizvođača hrane “NAŠE JE DOMAĆE”

Skip to content