JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR NAJLJEPŠE UREĐENE OKUĆNICE, BALKONA ILI VRTNOG JEZERCA NA PODRUČJU OPĆINE GARČIN

Turistička zajednica Općine Garčin na osnovu usvojenog Godišnjeg plana rada za 2023. godinu, točka 3.4.5. Poticanje na očuvanje i uređenje okoliša, raspisuje Javni natječaj za izbor Najljepše uređene okućnice, balkona ili vrtnog jezerca na području Općine Garčin u 2023. godini.

Pravo sudjelovanja na Javnom natječaju imaju svi mještani s područja Općine Garčin koji ispune prijavnicu te pošalju 5 fotografija za navedenu kategoriju.

Ograničenje na natjecanje imaju oni koji su u protekle 3 godine dobili 1. nagradu za najljepše uređenu okućnicu, balkon ili vrtno jezerce na području Općine Garčin.

Na natječaj je moguće prijaviti se u 3 kategorije:

  • Najljepša okućnica
  • Najljepši balkon
  • Vrtno jezerce

*Pod pojmom vrtno jezerce misli se na dio dvorišta posebno uređeno i osmišljeno u kojem je centralni dio jezerce, potok, fontana ili akvapark.

Za Natječaj je potrebno dostaviti:

  • ispunjenu Prijavnicu i Izjavu o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka
  •  5 fotografija okućnice, balkona ili jezerca u visokoj rezoluciji
  • kopiju osobne iskaznice kao dokaz o prebivalištu na području Općine Garčin

na e-mail adresu tzo.garcin@gmail.com s naznakom – Prijava za najljepšu okućnicu, balkon ili vrtno jezerce na području Općine Garčin za 2023. godinu ili osobno predati na adresi Turistička zajednica Općine Garčin, Kralja Tomislava 92, Garčin, 35212 Garčin. Tekst Javnog natječaja i dokumentaciju možete preuzeti ovdje www.opcina-garcin.hr ili osobno na adresi Turističke zajednice Općine Garčin, Kralja Tomislava 92, Garčin, 35212 Garčin.    

Možda će vas još zanimati…

JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR NAJLJEPŠE UREĐENE OKUĆNICE, BALKONA ILI VRTNOG JEZERCA NA PODRUČJU OPĆINE GARČIN

Skip to content